Werkomgeving: infrastructuur

Een belangrijke afweging bij het kiezen van een IT-oplossing is de wijze waarop je jouw werkomeving neerzet: welke infrastructuur kies je? Je hebt keuze tussen het behouden van automatisering op eigen locatie “on premise”, in het datacenter, in de cloud of een hybride vorm. Wat past bij jouw bedrijf?

Welke oplossing past bij jouw bedrijf?

Een belangrijke afweging bij het kiezen van een IT-oplossing is de keuze tussen het behouden van automatisering op eigen locatie (on premise), in het datacenter of in de cloud. Hierbij zijn verschillende factoren van belang, zoals de omvang van je bedrijf, de manier waarop je IT gebruikt en de benodigde investering op korte en lange termijn. De drie vormen hebben hun voordelen en nadelen.

Tip: je kunt ook voor een hybride oplossing kiezen en het beste uit drie werelden te halen. Er is hoe dan ook op voorhand geen ‘beste’ oplossing. Wij denken graag met je mee om jouw cloudoplossing op maat te realiseren.

Wij zorgen voor een snelle werkomgeving

  • Altijd en overal toegang tot je werkplek
  • Eenvoudig op- en afschalen naar je behoefte

  • Optimaal beveiligd en AVG proof

  • Overzichtelijke licenties en kosten

  • Geborgde continuïteit van de omgeving

  • Zelf beheren of eenvoudig uitbesteden

  • Altijd een back-up voorhanden

Sneller en efficiënter werken met Office 365

Office 365 is één van de meest populaire clouddiensten. Hiermee beschik je altijd over de meeste recente versie van Office (zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint) en kun je dankzij Exchange Online altijd en overal bij je e-mail, agenda en contactpersonen. Hierdoor werk je sneller en efficiënter.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Office 365? Neem contact met ons op!

InventIT Cloud advies 1 - Werkomgeving

Met Office 365 kan je altijd en overal bij je e-mail en bestanden. Voorwaarde daarvoor is dat je gegevens dan wel beschikbaar zijn. De verantwoordelijkheid van een goede back-up van je gegevens legt Microsoft bij bedrijven zelf neer. Het beheer van Office 365 is goed geregeld, maar dat geldt niet voor de bescherming van gebruikersgegevens. Wanneer je volledige controle wilt hebben over jouw data in Office 365 applicaties als OneDrive, Teams en Exchange Online, kies dan voor onze Office 365 back-up. Daarmee voorkom je dat gegevens, al dan niet per ongeluk, verloren kunnen raken.

Moet je mee met de nieuwste trends?

Het is aanlokkelijk om met de nieuwste trends mee te gaan. Ook wij volgen de nieuwste trends op de voet. Maar het volgen van trends moet natuurlijk geen doel op zich zijn. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes vanuit je behoeften, niet vanuit trends. Of het nu on premise, cloud of een hybride vorm is, in alle gevallen zorgen we voor een stabiele omgeving met een betrouwbare back-up.

InventIT Informatiebeveiliging 1 - Werkomgeving

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken