Waarom InventIT?

IT moet jouw processen en werkzaamheden ondersteunen. Dat betekent dat je IT stabiel, veilig en betrouwbaar moet zijn. Of het nu gaat om je telefonie, internetverbinding of de algehele IT-omgeving. InventIT maakt hierin het verschil voor jouw bedrijf. Op talloze manieren.

Wij maken het verschil

Maatwerk-IT voor optimale ondersteuning

Wij bieden geen standaard IT-oplossing. Ieder bedrijf is namelijk uniek. Het mag dan ook niet zo zijn dat jij je moet aanpassen om IT goed te laten functioneren. IT is ondergeschikt.

Wij geloven dat we het verschil maken door niet als leverancier op te treden, maar een langdurig partnerschap aan te gaan. Wij willen namelijk begrijpen hoe je werkt, zodat we samen kunnen kijken welke invulling van IT jouw bedrijf het beste ondersteunt. Problemen in je systemen hebben vaak een grote impact. Daarom zorgen we ervoor dat IT eenvoudiger wordt en we gemakkelijk kunnen samenwerken wanneer er problemen of nieuwe wensen zijn.

“IT heeft vaak de stempel van ingewikkeld en moeilijk. Samen met InventIT maken we het gemakkelijk.”

BEN LÖWIK – LÖWIK INSTALLATIEGROEP BV

Betrouwbaar en veilig: wij zorgen ervoor

Wat heb je nodig om te kunnen werken? Water, elektriciteit en IT. Dat IT draait wordt dan ook als een vanzelfsprekendheid gezien. Wij vinden het belangrijk verwachtingen goed te managen. Dus hier komt het: 100% uptime bestaat niet. Maar we kunnen wél de betrouwbaarheid en informatieveiligheid van jouw IT maximaliseren. Zo neemt ons Servicepunt tijdens kantoortijden de telefoon binnen een minuut op en zijn wij 24/7 bereikbaar voor storingen.

Daarnaast monitoren wij vanuit ons kantoor jouw omgeving en kunnen we problemen verhelpen voordat je er überhaupt last van hebt. Ook plannen we samen met jou preventief onderhoud in om toekomstige problemen tijdig signaleren en voorkomen. Dit doen we binnen de noodzakelijke kaders van informatiebeveiliging. We zijn dan ook ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

We besparen kosten voor je

Doordat IT vaak niet goed begrepen wordt en niet transparant is, betalen veel bedrijven teveel voor de waarde die ze uit IT halen. Organisaties nemen vaak meer diensten af dan ze daadwerkelijk nodig hebben of hebben simpelweg geen idee wat IT zou moeten kosten.

Een kritische benadering kan niet alleen de nodige euro’s besparen, maar hierdoor haal je ook meer uit je IT. Door gezamenlijk te kijken wat je écht nodig hebt zorgen we voor een kostenbesparende IT-oplossing. Nieuwsgierig of dit ook interessant is voor jouw bedrijf? We helpen je graag met een goede business case.

Niets is te gek

InventIT verzorgt IT in de breedste zin van het woord. Het is fijn wanneer je niet teveel tijd en kosten kwijt bent om alles in te richten en te beheren. Het is dan ook prettig om via enkel één partij te kunnen schakelen: alles onder één dak. Je boekt tijdwinst en bespaart kosten doordat je niet meerdere bedrijven hoeft te benaderen voor verschillende diensten.

Daarbij kan ons Servicepunt als dé ingang fungeren voor IT-gerelateerde problemen bij andere leveranciers. Geen vingerwijzingen naar elkaar, maar één partij die jouw belangen naar derden behartigt. Of het nu om je platform, internet, telefonie, clouddiensten of werkplekondersteuning gaat, wij sluiten alles op elkaar aan om je bedrijf zo goed mogelijk te laten werken.

Onze achtergrond

InventIT is een klein en nuchter Twents bedrijf, dat ruim 300 verschillende bedrijven voorziet van een goed werkende IT-omgeving. Dit doen wij met een team van 10 collega’s. Wij verheffen IT niet tot een wetenschap, maar zien het als een cruciaal onderdeel van bedrijfskundige processen. Daarom willen we ook de mensen en processen achter het bedrijf leren kennen.

Vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Wierden monitoren wij alle draaiende omgevingen en verzorgen wij met ons Servicepunt de support. Onze system engineers zijn daarnaast dagelijks bij klanten om hun IT naar wens te optimaliseren. Dat is waar wij elke dag vol passie aan werken.

Menno ter Horst
Menno ter HorstSupport Specialist
Frank Klerks
Frank KlerksOperations Manager
Derk van der Heiden
Derk van der HeidenSystem Engineer
Jasper Heuvelman
Jasper HeuvelmanSupport Specialist
Anne Heerdink
Anne HeerdinkOffice Manager
Rick Kobes
Rick KobesDirecteur
Jannick Meijer
Jannick MeijerSr. System Engineer
Frank Bos
Frank BosStagiair (chef Technische Dienst)
Marc Hoving
Marc HovingSystem Engineer
Patrick van Borssum Waalkes
Patrick van Borssum WaalkesSr. System Engineer

Benieuwd of wij een juiste match zijn?

Klik op de button en neem contact met ons op.

Kennismaken