Security

Goede security is essentieel voor de continuïteit binnen jouw bedrijf. Per ongeluk een vervuild bestandje downloaden, een foute advertentie aanklikken of een bijlage via de e-mail openen en het kwaad is al geschied. Vooral in deze tijden, waarin goed niet of nauwelijks meer van fout te onderscheiden is. Hoe zorg je er nu voor dat je IT-beveiliging (security) tegelijkertijd op orde, betaalbaar én werkbaar is?

Certificering voor informatiebeveiliging

Niet alleen onze eigen gegevens dienen goed beveiligd te zijn, maar ook die van jou. Daarom hebben wij een informatiebeveiligingssysteem geïmplementeerd en zijn wij hiervoor gecertificeerd door TÜV Nederland. We zijn gecertificeerd voor NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 en voor de zorgsector vereiste NEN 7510-1:2017. Heb je vragen over jouw informatiebeveiliging? Wij helpen je graag.

tuv logo iso27001 white - Security
tuv logo nen7510 white - Security

“Beveiliging gaat boven alles, maar het moet werkbaar zijn om medewerkers te motiveren”

Security Check

Met slechts een beperkte investering kun je security op een goed niveau krijgen! Hier helpen we je graag bij. Met een korte analyse bekijken we met welke risico’s je te maken hebt en welke maatregelen nodig zijn om de beveiliging te verbeteren. Wet- en regelgeving zijn hierbij een factor, maar veel belangrijker is een kritische blik op je eigen beleid en wat passend is bij jouw bedrijf.

Back-ups zijn essentieel

In de praktijk is het nooit 100% uit te sluiten dat je te maken krijgt met een ongewenste digitale binnendringer. Bovendien kun je te maken krijgen met andere calamiteiten, zoals brand of diefstal. Wanneer er een calamiteit is wil je zo snel mogelijk je bestanden en gegevens herstellen. Daarom is het essentieel dat je een goede back-up hebt geregeld. Wij richten dit proces graag voor je in.

InventIT Informatiebeveiliging 1 - Security

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken