IT-beheer uitbesteden

Het uitbesteden van je IT-beheer is doorgaans voordeliger dan een eigen IT-afdeling hebben. Logisch, want het is een enorme uitdaging om goede IT’ers te vinden. Maar je wilt er wel zeker van zijn dat storingen direct worden opgepakt en dan is één in-house IT’er onvoldoende. Bovendien moeten IT-medewerkers continu worden geschoold. Kortom: niet alleen hoge kosten, maar ook een hoop gedoe. Daarom bieden wij je graag een betere optie aan.

Jouw externe IT-afdeling

Vanuit ons kantoor in Wierden beheren wij de IT van ruim 300 bedrijven. Van kleine advocatenkantoren tot zorgorganisaties met meer dan 2500 gebruikers. We onderzoeken welke IT-faciliteiten je werkzaamheden het beste ondersteunen, installeren en configureren hardware en software, optimaliseren je omgeving en verzorgen veilige gegevensvernietiging. Van de meeste bedrijven beheren we alles wat IT-gerelateerd is, maar we kunnen ook je huidige helpdesk ondersteunen. Samen met jou bekijken we wat voor jullie passend is. Zie ons als jouw externe IT-afdeling!

IT-hoofdpijn voorkomen door partnerschap

Geen verzoek is ons te gek. Door je IT aan ons uit handen te geven, nemen wij daarmee al je IT-zorgen weg. Geen IT-hoofdpijn meer. Heb je een probleem of wil je iets nieuws wat ingewikkeld lijkt? Dan nemen wij de regie van je over en zorgen wij voor een oplossing. Dit doen we veelal op afstand, maar wanneer dit nodig is werken we ook bij jou op locatie. Daarvoor gaan we een partnerschap aan, in plaats van een klassieke klant-leverancier-relatie. We vinden het belangrijk dat we jouw taal spreken, zodat we begrijpen hoe we je het beste kunnen helpen en hier proactief in kunnen ondernemen.

Continuïteit gewaarborgd

Ons servicepunt is jouw aanspreekpunt voor al je wensen, verzoeken en incidentmeldingen. We nemen de telefoon direct op, maar nemen natuurlijk ook je e-mail dezelfde werkdag in behandeling. Of je nu een nieuwe gebruiker wilt aanmaken, te maken hebt met een printerstoring hebt of je wilt je wifi-bereik uitbreiden, ons servicepunt staat voor je klaar. Voor storingen zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar: ons storingsnummer is 24/7 in de lucht.

InventIT Hardware en Software 1 - IT-beheer

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken