Cloud services

Een belangrijke afweging bij het kiezen van een IT-oplossing is de keuze tussen het behouden van automatisering op eigen locatie (on premise), in het datacenter of in de cloud. Hierbij zijn verschillende factoren van belang. Wat past bij jouw bedrijf?

Welke cloud-oplossing past bij jouw bedrijf?

Een belangrijke afweging bij het kiezen van een IT-oplossing is de keuze tussen het behouden van automatisering op eigen locatie (on premise), in het datacenter of in de cloud. Hierbij zijn verschillende factoren van belang, zoals de omvang van je bedrijf, de manier waarop je IT gebruikt en de benodigde investering op korte en lange termijn. De drie vormen hebben hun voordelen en nadelen.

Tip: je kunt ook voor een hybride oplossing kiezen en het beste uit drie werelden te halen. Er is hoe dan ook op voorhand geen ‘beste’ oplossing. Wij denken graag met je mee om jouw cloudoplossing op maat te realiseren.

De voordelen van onze cloud-oplossingen

  • Altijd en overal toegang tot je werkplek
  • Eenvoudig op- en afschalen naar je behoefte

  • Optimaal beveiligd en AVG proof

  • Overzichtelijke licenties en kosten

  • Geborgde continuïteit van de omgeving

  • Zelf beheren of eenvoudig uitbesteden

  • Altijd een back-up voorhanden

Sneller en efficiënter werken met Office 365

Office 365 is één van de meest populaire clouddiensten. Hiermee beschik je altijd over de meeste recente versie van Office (zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint) en kun je dankzij Exchange Online altijd en overal bij je e-mail, agenda en contactpersonen. Hierdoor werk je sneller en efficiënter.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Office 365? Neem contact met ons op!

Moet je mee met de nieuwste trends?

Het is aanlokkelijk om met de nieuwste trends mee te gaan. Ook wij volgen de nieuwste trends op de voet. Maar het volgen van trends moet natuurlijk geen doel op zich zijn. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes vanuit je behoeften, niet vanuit trends. Of het nu on premise, cloud of een hybride vorm is, in alle gevallen zorgen we voor een stabiele omgeving met een betrouwbare back-up.

InventIT Cloud advies

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken